Víceúčelový rodinný dům v obci Horní Třešňovec, okr. Ústí n.Orlicí

Evidenční číslo: 178/2980
Typ: Vícegenerační
Adresa: Horní Třešňovec, Ústí nad Orlicí
Cena: 14 900 000Kč
Poznámka k ceně: vč. provize RK a právního servisu
14 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Realitní společnost CENTRUM s.r.o. nabízí ve výhradním zastoupení k prodeji zcela výjimečný multifunkční vícegenerační RD s pozemky o rozloze 3.400 m2, ležící v obci Horní Třešňovec, okr. Ústí nad Orlicí.
V domě se nachází 3 bytové jednotky (5+1+terasa, 3+kk+terasa, 2+1+terasa), 3 větší garáže, krytý bazén s technickým zázemím vč. příslušenství - finská sauna, fitness, vše vč. soc.zařízení. Součástí této zajímavé nemovitosti je dále udržovaná zahrada s pergolou vč. el. grilu a velké parkoviště se dvěmi vstupními vraty na DO zn. Hörrmann. Dům prošel v roce 2017 celkovou rekonstrukcí a může dobře sloužit jak k trvalému bydlení, tak i podnikání v různých oblastech např. rekreační : penzion ubytování s nabídkou wellnes, fitness, plavání, sportovní aktivity, kosmetické služby aj. Dispozice objektu : dominantou domu je podkrovní byt 5+1 (200 m2) se zastřešenou terasou (9 m2) a zahradního nábytku, ze kterého lze zároveň vstoupit do fitness a bazénu.
Je zde moderní kuchyň na míru s praktickým středovým ostrůvkem a vestavěnými spotřebiči. Kuchyň je prakticky propojena s obývacím prostorem a tvoří příjemný funkční celek o rozloze 53 m2, jehož součástí je klimatizace, el. předokenní žaluzie, kvalitní obložkové dveře z masivu, okna a terasové dveře jsou plastové s tepelně izolačním zasklením. Z centrální chodby se vstupuje do jednotlivých místností obývací kuchyň, 2x pokoj, ložnice se šatnou a vest. skříněmi se zrcadly, technická místnost, kancelář, 2x toaleta, koupelna s vanou a sprchovým koutem. Nad tímto bytem je větší půdní prostor (70 m2).
K domu byla přistavěna nová přístavba kde se nachází dva další byty :
přízemí : bezbariérový byt 3+kk (104 m2) se zastřešenou terasou (25 m2) a předzahrádkou (14 m2). Nad tímto bytem je v obytném podkroví byt o dispozici 2+1 (78 m2), taktéž se zakrytou velkou terasou (20 m2), oba tyto byty mohou být využívány jako apartmány pro wellness rekreaci.
V přední části objektu jsou umístěny garážové prostory s montážní jámou, dílnou a sociálním zázemím pro garáže. Z tohoto důvodu se zde může dařit podnikání v oblasti autoopravny, autodopravy či využít na skladovací prostory. K dopravní manipulaci dobře slouží velké parkoviště.
Technické údaje: voda obecní, el. 220, 380V, plynová přípojka, odkanalizování domu je řešeno septikem - možno se napojit na obecní kanalizaci před domem. Dům vč.krytého bazénu je vytápěn 3 plynovými kotli (r.2016) s rozvody ÚT topení, 2x krbová vložka, přístavba je vytápěna el. přímotopy. Pro úsporu el. energie byla v tomto roce zřízena nová fotovoltaická elektrárna (22 panelů), která zásadně uspoří náklady el. energie procelý tento objekt (na 3 další roky zafixována výhodná sazba el. a plynu u ČEZ). V domě je přípojka internetu a kabelové TV. Celkový stavebně technický stav této nemovitosti je velmi dobrý, vše je dobře udržováno. Bydlení tohoto typu zajistí budoucím majitelům požadavky na kvalitní bydlení v dostupnosti všech služeb. Doporučuji prohlídku.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Vícegenerační
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Horní Třešňovec, Ústí nad Orlicí

Plochy

Plocha zastavená: 1067m2
Plocha zahrady: 2333m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: D - méně úsporná

Vybavení objektu

Balkon, Bazén, Bezbariérový přístup, Bytové jádro zděné, Garáž, Parkování, Terasa, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem

Inženýrské sítě

Voda, pitná, TV satelit, TV kabel, Telefon, Plyn, Kanalizace, Internet, ,

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny, Spolubydlení

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Zdravotnická zařízení, Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Telekomunikace:

Internet, Kabelová televize

Přístupová cesta:

Asfaltová

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?