Reference

J. Klápšťová 

Vážený pane Novotný,spolupráce s Vámi při realizaci prodeje nemovitosti si vážíme a budeme ji doporučovat i našim známým. Úspěšný prodej byl realizován s ohledem na právní zabezpečení, rychlost a výhodnost pro nás.

J.Tvrdý, Byt 2+1, Jablonec nad Nisou

Děkuji panu Martinu Novotnému za jeho přístup, úsilí, nasazení a vstřícnost spojenou s profesionalitou při řešení našeho bytového problému. Provedl nás s manželkou nástrahami v této oblasti a vyřizováním hypotéky bez ztráty květinky a zbytečných nervů.Tohoto makléře bez váhání doporučím ostatním lidem, a v případě potřeby řešení dalších záležitostí v oblasti realit se vždy obrátím na něho.

Ing. J. Rychtář

V realitách obchoduji již dlouho, mé zkušenosti s nejmenovanými realitními kancelářemi byly nevalné. Paní Janu Rezlerovou jsem kontaktoval na doporučení mých známých. Nyní s ní spolupracuji již 3 roky a uskutečnil jsem s její pomocí několik realitních obchodů. Velice oceňuji její rychlé vstřícné a profesionální jednání. Vždy se na ní rád obrátím - výsledek její práce a přístup je vždy 100% - obchod pobíhá v příjemné a klidné atmosféře ke spokojenosti všech zúčastněných. Stručně a jednoduše - její práce je garancí dobrého obchodu.

L. Kubec

Panu Martinu Novotnému děkuji za zprostředkování pronájmu a pozdějšího prodeje bytu v Liberci. V prvním případě odvedl bezvadnou službu při výběru nájemníků. To se promítlo do téměř 4-letého bezproblémového pronájmu. Při prodeji se opět jednalo o profesionální práci, která skončila úspěšným obchodem. Během celého procesu jsem byl pravidelně informován o stavu a dalších krocích prodeje. Moje osobní účast se omezila jen na to nejnutnější. Musím zmínit i nadstandardní služby při přípravě bytu k prodeji, konkrétně zařízení vymalování a drobné opravy interiéru.
S panem Novotným jsme také spolupracovali při refinancování hypotéky na dům. V této oblasti se orientuje rovněž zdatně. Navíc využívá své dovednosti připravit všechny informace rychle, srozumitelně a "až pod nos".
S čistým svědomím můžu pana Novotného doporučit každému, kdo hledá kvalitní službu při prodeji/pronájmu nebo financování nemovitosti.

PhDr. V. Vašáková

S paní Janou Rezlerovou z RK CENTRUM s.r.o. jsem byla při našem společném obchodě maximálně spokojená a mohu ji každému doporučit jako velmi odpovědnou a odborně erudovanou makléřku. Z celkového jednání a vystupování paní Rezlerové je zřejmá její dlouholetá zkušenost v oboru, již v prvním kontaktu vzbuzuje v klientovi pocit důvěry a vysoké profesionality. Tento první dojem jsem si v průběhu našich schůzek a jednání stále hlouběji utvrzovala. Navíc mě mile překvapila ochota a vstřícnost, se kterou se paní Rezlerová dokázala vždy přizpůsobit mým časovým možnostem a efektivně vše potřebné zorganizovat. A k tomu všemu je ještě velice sympatická a příjemná :) Vysoké osobnostní a profesionální kvality této paní makléřky se pak samozřejmě promítly do brzkého a zdárného uzavření našeho obchodu.

D. Antošová

Kvalita služeb paní makléřky Jany Rezlerové je na profesionální úrovni. Z hlediska jednání je paní makléřka velice vstřícná a ochotná řešit i problémy související s prodejem či koupí nemovitosti. Služby vaší realitní kanceláře jsme využili již třikrát, z toho dvakrát s paní makléřkou Janou Rezlerovou. S vaší RK jsme velice spokojeni a v případě potřeby se opět na vás obrátíme. Vaší realitní kancelář můžeme určitě doporučit.

M.Andlt, Byt 2+1, Mladá Boleslav

Od prvního kontaktu do uzavření koupě bytu v MB mám na pana Martina Novotného jen slova chvály. Pan Novotný působí a jedná věrohodně a profesionálně a neměl jsem sebemenší pochyby, že by se koupě bytu v jednotlivých krocích jakkoli zadrhla. Vše mi bylo vždy pečlivě a srozumitelně vysvětleno, jednotlivé kroky navazovaly na další, jednání bylo velmi rychlé, příjemné a bez stresu. Takto by dle mého názoru měl jednat správný makléř.

L. Sejnová

Kvalitou služeb RK Centrum jsem mile překvapena. Hned první schůzku zorganizoval pan makléř Martin Novotný velmi rychle a ochotně zodpověděl mé dotazy. Po sepsání Smlouvy o blokaci bytové jednotky mě postupně informoval mailem nebo telefonicky o jednotlivých krocích prodeje. Bez problémů proběhla i organizace předání bytové jednotky. Jako pozitivum vidím kvalitní zázemí a personální obsazení realitní kanceláře.

P. Kovář

Málo kdo z nás prodává či kupuje nemovitosti denně a tak je nutné mít někoho na koho se lze obrátit a plně mu důvěřovat. Pan Martin Novotný je přesně ten typ makléře, kterého opravdu zajímá spokojenost klienta a budování dlouhodobých vztahů. Je na něho spolehnutí a je pro mne něco jako osobní makléř. Je ochotný, vyzná se v oboru a zajistí vše co je třeba a tím mi ušetří spoustu běhání a starostí.

L. Kotyza

Vážený pane Novotný, rád bych Vám touto cestou poděkoval za Vaše služby při vyřízení hypotečního úvěru. Vzhledem k mé pracovní vytíženosti velmi oceňuji Vaši ochotu přizpůsobit se mým časovým možnostem, mnohdy i mimo Vaši pracovní dobu, profesionální, férový a zároveň lidský přístup. Přeji Vám mnoho pracovních úspěchů, a pokud budu já nebo někdo z mého okolí potřebovat služby profesionála na realitním trhu, vím na koho se obrátit.

V. Kašpar

Pan makléř Martin Novotný je příjemný, přemýšlivý člověk svěžího vzhledu, který kazí okolí svou ochotou, avšak nepodbízí se a schopen pevně stát za svým názorem. Martina mohu doporučit každému, kdo očekává od realitního makléře kvalitní službu, vstřícnost, odbornost a zájem o věc.

V. Zítková

Pane Novotný, s Vašimi službami jsem byla vždy velice spokojena, velmi seriózní vystupování, profesionální, příjemný a opravdu vstřícný přístup k danému problému a okamžitá snaha jeho řešení. Případné budoucí potřeby ve Vaší kompetenci ráda využiji a Vaše služby ráda doporučím všem zájemcům. Ještě jednou děkuji.

P. Vorel

Dobrý den, chtěl jsem poděkovat panu Martinu Novotnému za rychlou vstřícnost při hledání nájemce mého bytu v Jablonci nad Nisou. Jeho ochota a flexibilita při jednání mně překvapila. I rozsah nabízených služeb byl překvapující. Konečná úroveň jednání mezi mnou a novým nájemce byla na profesionální úrovni. Takže děkuji.

V. Kotyšan

Spolupráce s panem Martinem Novotným byla zcela bezproblémová, byl časově velmi flexibilní, přizpůsobil se mým časovým možnostem. Nabídl mi kvalitní služby v oblasti hypotéky, snažil se najít co nejlepší řešení postupu a financování. Jeho vstřícný přístup napomohl k naší oboustranné spokojenosti. Mohu jen doporučit!

Peter D.

So slúžbami pána Milana Nesvadbu pri predaji nášho pozemku sme zostali nad očakávanie spokojný:
- mal výborný odhad predajnej ceny nemovitosti
- perfektne prezentoval nemovitosť na webe ako aj v teréne
- pravidelne nás informoval o záujemcoch
- dojednal výhodnú finálnu cenu
- kupno predajná transakcia prebehla hladko podľa dohody.
Ešte raz ďakujeme za spoluprácu!

E. Štěpánková

Při prodeji nemovitosti mi byla doporučena RK Centrum realitní společnosti České spořitelny, která má velmi dobré a důvěryhodné jméno. Nabízí kompletní servis jak realitní, tak právní, jistotu, což velmi oceňuji. Velmi si vážím příjemného, profesionálního vystupování makléřů, kteří pracují na velmi vysoké a výborné úrovni, jedním z nich je p. Milan Nesvadba, který mou záležitost-nemovitost vyřešil velmi ochotně, seriózně a v dobrém časovém horizontu. Ráda Vaší realitní společnost doporučím jiným klientům. Děkuji.

Kde inzerujeme?