Evidenční číslo: 434/2980
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Krkonošská, Desná, Desná III
Cena: 5 900 000Kč
5 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům s menší slunnou zahradou vč. garáží v obci Desná, část Desná III, Krkonoššská ul. Dům je v současné době využíván k trvalému bydlení s bezproblémovým parkováním na dvoře pro více aut. Jedná se o zděný částečně podsklepený dům s obytným využitelným podkrovím. K domu náleží pozemek tvořící s domem jeden funkční celek o celkové výměře 744 m2. Na tomto pozemku se dále nachází zděná vedlejší stavba s pultovou střechou, využívaná v přízemí jako garáže k domu nad nimiž se nachází dílna a skladové prostory.
Dispozice domu :
Suterén: větší sklep - kotelna s uhelnou (plynový kotel - r.2016, kotel na tuhá paliva (r.2022), dále pak vodárna - el. bojler na TV (200 l) + čerpadlo Darling, sauna a skladovací prostory. Oba kotle jsou napojeny na rozvody ústředního topení a vody po celém domě.
Přízemí: vstup do domu přes kryté závětří ze zahrady, chodba se schodištěm do suterénu a podkroví, dva samostatné byty o dispozici 2+1 (s koupelnou v bytě a WC na chodbě) a byt 1+1 (s koupelnou a WC na chodbě).
Podkroví: větší byt 3+1 vč. koupelny, toalety a dvou komor.
Podstřeší: volný půdní prostor s částečnou izolací.
Dům je napojen na elektřinu (220, 380V) a plyn, pitná voda je řešena z vlastní studny na pozemku domu s el. čerpaním vody (napojení na obec. vodovod není v této části obce řešený). Odkanalizování domu je řešeno betonovým septikem s možností se napojit na veřejnou splaškovou kanalizaci v silnici (kolaudace r.2024).
Nová nezateplená voděodolná fasáda (r.2021), plastová okna v obytných místnostech, střešní krytina - falcovaný plech (r.2019), dům má dva komíny (1x s nerezovou vložkou).
Zahrada za domem poskytuje soukromí s posezením, celý pozemek je oplocen. Příjezd k domu po asfaltové celoročně udržované komunikaci.
Svou polohou je město Desná turisticky oblíbenou destinací v každém ročním období - Jizerské hory skýtají široké možnosti turistických i cyklistických výletů. V zimním období se okolí města stává střediskem lyžařů. Jeden z nejvíce užívaných lyžařských vleků, který nabízí i večerní lyžování za umělého osvětlení, se nachází v Černé Říčce, také nedaleký lyžařský areál Špičák či Harrachov nabízí spoustu krásných sjezdových tratí. Pro více informací či sjednání prohlídky domu voljte makléři.

Základní info

Umístění: Okraj obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Krkonošská, Desná, Desná III

Plochy

Plocha zastavená: 400m2
Plocha zahrady: 244m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Balkon, Bytové jádro zděné, Garáž, Parkování, Sklep, Terasa, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem

Inženýrské sítě

Voda, užitková, Voda, pitná, Studna, Plyn, ,

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná,Rekreační

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Telekomunikace:

Telefon, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace, Septik

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední tuhá paliva, Ústrední plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?