Evidenční číslo: 373
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Jugoslávská, Jablonec nad Nisou
Cena: 19 890 000Kč
19 890 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme ojedinělý dům od známého jabloneckého architekta Roberta Hemmricha v samotném centru města Jablonec nad Nisou v ulici Jugoslávská. Nemovitost přímo sousedí s OC Central a má ideální polohu, jak pro komerční, tak rezidenční využití.
Jedná se objekt bývalé základní školy, který je delší dobu nevyužitý. Má celkem pět podlaží a disponuje velkými světlými místnostmi. Stavebně technicky se jedná o kvalitní masivní stavbu, která vybízí k citlivé adaptaci na byty, kanceláře, případně jiné komerční prostory nebo kombinaci rezidenčního a obchodního využití. Současný majitel nechal zpracovat projekt kompletní rekonstrukce, přičemž součástí kupní ceny za nemovitost je i platné stavební povolení. V prvním nadzemním podlaží objektu navrhl architekt celkem tři provozovny. V dalších čtyřech podlažích se počítá s celkem 15 bytovými jednotkami. V suterénu se počítá s vybudováním sklepních kójí, sklady a společnou kotelnou. Schémata půdorysného řešení jednotlivých podlaží dle projektu naleznete v galerii. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Celková plocha parcely je 773, z toho zastavěná plocha 325 metrů čtverečních. Na přilehlý, jižně orientovaný pozemek se vejde několik parkovacích míst, terasa pro jednu z obchodních jednotek i místo pro odpočinek.
Unikátní poloha v srdci města nabízí vynikající investiční příležitost, nenechte si ji ujít a domluvte si prohlídku ještě dnes. Potenciální výnos po rekonstrukci činí 200000 Kč/měsíc. Rádi vám nabídneme financování nákupu i rekonstrukce.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Jugoslávská, Jablonec nad Nisou
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 325m2
Plocha zahrady: 448m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 4
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Sklep, Zahrada

Inženýrské sítě

Kanalizace, 400V, Plyn, Voda, pitná

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Autobus

Vybavenost v okolí

Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Dlážděná

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?