Evidenční číslo: 415
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Ivana Olbrachta, Mšeno nad Nisou, Jablonec nad Nisou
Cena: 8 100 000Kč
8 100 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte nový byt nedaleko Jablonecké přehrady v nově zrekonstruovaném domě? Máte možnost si zarezervovat jednotku již během probíhající rekonstrukce a ovlivnit finální úpravy interiérů.

Soukromí a prostor

Dispozice 5+kk umožňuje pohodlné soužití pětičlenné rodiny - samozřejmostí je nadstandardní obývací pokoj, tři ložnice a dvě koupelny. Menší domácnost může ponechat některé z pokojů jako pracovnu, nebo pokoj pro hosty. V domě vzniknou pouze tři jednotky, jedna z nich má vlastní vchod. I díky zahradě s plochou téměř 1.200 m2 se může každý z bytů pyšnit atmosférou rodinného domu. Ke skladování vyhrazeny dvě místnosti v suterénu, parkování na soukromém pozemku.


Jednoduchá stavební situace

Aby se z precizně postavené vily stal praktický dům s nízkou energetickou náročností, zaslouží si nutné stavební úpravy (výměna střešní krytiny s nadkrovení izolací, zateplení fasády, okna, hydroizolace, ...). Tyto investice jsou již zahrnuty v uvedené kupní ceně a práce provede specializovaná stavební firma. Proces rekonstrukce budeme koordinovat - nabízíme tak pohodlný proces, v rámci kterého si můžete bezstarostně užívat postupné proměny domu.

Poznejte své sousedy

Rádi Vás seznámíme s budoucími sousedy ještě před podpisem kupní smlouvy. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo rovněž hledá větší byt v této lokalitě, může to být příležitost, jak vyřešit bydlení společně. Stěhování do podobného typu domu s sebou často nese neshody ohledně rekonstrukce objektu - zde budete mít smluvní garanci společného postupu.

Vyhledávaná lokalita

Dům se nachází v perfektní dochozí vzdálenosti vůči Jablonecké přehradě i do centra města. K dispozici máte veškerou infrastrukturu a služby, ale rovněž bydlení v klidné ulici s vyřešeným parkováním. Základní i mateřská škola a supermarket leží doslova několik desítek metrů od domu. V rámci Mšena je podobných nabídek velmi omezené množství.

Lze financovat i prodejem jiné nemovitosti.

Těším se na případné dotazy.

Základní info

Umístění: Rušná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Ivana Olbrachta, Mšeno nad Nisou, Jablonec nad Nisou

Plochy

Plocha zahrady: 1190m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Parkování, Sklep, Zahrada, Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?