Stavební pozemek v Jizerských horách - Janov nad Nisou - Loučná

Evidenční číslo: 242/2980
Adresa: Loučná nad Nisou, Janov nad Nisou, Jablonec nad Nisou
Cena: 5 671 800Kč
5 671 800Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vyjímečný slunný stavební pozemek v Jizerských horách v obci Loučná nad Nisou. Pozemek má celkovou výměru 2.466 m2, nacházející se v těsné návaznosti na obec Janov nad Nisou a nedaleký sportovní areál Bedřichov.
Z hlediska ÚP obce je pozemek veden jako zastavitelná plocha obytná - bydlení v rodinný domech : kategorie BV, součást lok. U.30, kde je podmínkou rozhodování o území zpracování územní studie pro celou lokalitu a dále dořešení zásobení vodou a odkanalizování. Jedná se o IV. zónu CHKO Jizerské Hory s limity ochranného pásma silnice III.
Pozemek nabízí hezký pohled na okolní krajinu, v jeho spodní části je rovinatý a dále mírně svažitý, přístupný z obecní asfaltové komunikace. IS: elektřina - na hranici pozemku.
Poloha pozemku je zajímavá jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci, je napojen na okolní zástavbu rodinných domů. Pro milovníky Jizerských hor je vhodným výchozím místem pro celoroční možnost sportování - běžecké trasy Jizerské lyžařské magistrály vám dají okusit nevšední okamžiky v zimní přírodě, v letních měsících se můžetě těšit na hezké výlety okolní krajinou, ať již pěšky či na kole po Jizerkách.
Pro více informací volejte přímo makléři.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Adresa: Loučná nad Nisou, Janov nad Nisou, Jablonec nad Nisou

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD, Autobus

Charakter okolí objektu

Rekreační,Obytná

Další údaje

Přístupová cesta:

Asfaltová

Máte otázku?

Kde inzerujeme?