Evidenční číslo: 296
Typ: Samostatně stojící
Adresa: V Luhu, Řitka, Praha-západ
Cena: 3 980 000Kč
3 980 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dům v obci Řitka, Praha západ. Dům se nachází v zastavěné části obce, převážně mezi domy k rekreaci. Podle územního plánu jde o zónu, kde lze umístit stavby i k trvalému bydlení. Nemovitost je vystavěna na samostatné parcele o zastavěné ploše 66 m2, kterou obklopuje zahrada o rozloze 284 m2.
Jde o dům, vystavěný svépomocí před cca 40 lety, který dnes nabízí dvě nadzemní podlaží s velkou terasou ve 2. NP, pod domem je sklep, který je vzhledem ke svažitosti pozemku přístupný z úrovně zahrady. V případě, že by novému majiteli nevyhovovala vnitřní dispozice, nabízí se možnost objekt strhnout a vystavět zcela nový. Nicméně dům je v technickém stavu umožňující rovněž rekonstrukci. Na základě zadání vlastníka byla zpracována architektonická studie - v prezentaci je pár obrázků, které Vás mohou při úvahách o možném směru rekonstrukce inspirovat. Rekonstrukci lze uchopit dvěma různými způsoby v závislosti na tom, zda-li má objekt sloužit k trvalému bydlení (investice cca 3 mil. Kč), nebo případně pouze pro rekreaci (investice cca 1 mil. Kč). Více napoví prohlídka.
K domu je v současnosti přivedena elektřina přes sousední pozemky, ale dle info od ČEZ distribuce není problém zřídit novou samostatnou přípojku (žádost o připojení je podána), zásobování vodou obstarává studna a odpady jsou svedeny do jímky. Příjezd až k domu po nezpevněném obecním pozemku.
Zásadním benefitem je poloha nemovitosti. Během několika minut se dostanete na D4, spojení s Prahou zajišťuje přímý spoj až na Smíchovské nádraží. Řitka je obec pod Brdskými lesy, které nabízejí mnoho příležitostí k výletům a sportovním aktivitám. Přímo v obci je pošta, obchod, knihovna, ale i jízdárna. V nedalekém Mníšku pod Brdy najdete několik supermarketů, restaurace a další služby.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Více info v RK.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: V Luhu, Řitka, Praha-západ
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 66m2
Plocha zahrady: 284m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 6
Počet pokojů: 3
Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Dálnice, Autobus

Charakter okolí objektu

Rekreační

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Odpad, kanalizace:

Jímka

Máte otázku?

Kde inzerujeme?