Evidenční číslo: 274
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Na vinicích, Davle, Praha-západ
Cena: 7 500 000Kč
7 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Představujeme Vám velice zajímavý dům se zahradou v Davli, v ulici Na Vinicích. Jedná se nemovitost na konci slepé ulice, kde Vás nebude nic rušit a kde si naplno vychutnáte idylické spojení přírody a dosahu hlavního města Prahy.
Vstupní podlaží obsahuje prostorné zádveří, chodbu, koupelnu, samostatné WC, kuchyni, sklad potravin, ložnici a velký obývací pokoj se vstupem na rozlehlou terasu s panoramatickým výhledem do okolí. Součástí tohoto podlaží je rovněž velmi prostorná garáž. Z obývacího pokoje je po schodech přístupné zahradní podlaží, kde se nachází velký pokoj s kuchyní (možnost samostatného pokoje), další samostatný pokoj, kotelna, sklad pevných paliv, prádelna s výstupem na zahradu a větší místnost sloužící jako sklad. Vně domu propojuje obě výškové úrovně betonové schodiště.
Objekt ze sedmdesátých let je zděný s žulovými prvky, má rovnou střechou s atikou a je napojen na elektrickou síť, veřejný vodovod i kanalizaci (tlakově). Vyjma hlavních konstrukcí, které však poskytují velmi zajímavý základ pro moderní přestavbu, jsou jednotlivé prvky jako okna, podlahy, dveře, vnitřní instalace a další, dožilé a celý dům vyžaduje kompletní rekonstrukci.
Zájemcům o renovaci objektu poskytneme veškerou součinnost, můžeme zajistit nabídku architekta, připravit rozpočet a doporučit zkušenou mimopražskou stavební firmu za rozumnou cenu.

Velkým benefitem je samotné umístění nemovitosti, a to jak v rámci obce Davle (600 m od Vltavy, 500 m k ZŠ, 700 m potraviny, 800 m lékárna, 1 km nádraží ČD), tak i vzhledem k dostupnosti hl. m. Prahy (Smíchov 24 km/30 min) a rovněž krásná zahrada s několika ovocnými stromy, místem pro bazén a příjemnými zákoutími.
Objevte Davli a zařiďte si zde podle svého nový domov. Doporučujeme prohlídku!

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Kamenná
Adresa: Na vinicích, Davle, Praha-západ

Plochy

Plocha zastavená: 159m2
Plocha zahrady: 617m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zahrada

Dopravní dostupnost

Vlak, Autobus

Vybavenost v okolí

Škola, Supermarket

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Zpevněná

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední tuhá paliva

Máte otázku?

Kde inzerujeme?