Evidenční číslo: 423
Adresa: Malý Rohozec, Turnov, Semily
Cena: 3 750 000Kč
3 750 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte stavební pozemek v Turnově a okolí? Nabízíme parcelu s jednoduchou stavební situací na velmi vyhledávaném místě.

Původní celek o výměře 3.119 m2 bude geometrický plánem rozdělen na dva pozemky. Dělení bylo konzultováno s architektem, který vypracoval situační studii umístění budoucích domů s ohledem na efektivní využití zahrady a pohodlné parkování. K prodeji je i druhý z pozemků za stejnou cenu. Jeden z nich má vybudovanou přípojku vodovodu, druhý kanalizace. K dispozici jsou kladná vyjádření pro napojení na tyto sítě obou budoucích domů. Plynofikace probíhá v komunikaci.

Z hlediska územního plánu se jedná o plochu určenou k bydlení v rodinných domech. Maximální zastavěnost činí 30 %, index zeleně 50 %. Díky rovinatému terénu a jednoduchému připojení na inženýrské sítě lze předpokládat relativně nízké stavební náklady.

Jednoznačnou výhodou je lokalita. Výborná dostupnost centra Turnova (5 minut autem, zastávka autobusu pár metrů od pozemku) a nádherná okolní příroda představují perfektní kombinaci. Nájezd na dálnici D10 je vzdálen pouhých pár minut jízdy.

Budu se těšit na Vaše případné dotazy.

Základní info

Adresa: Malý Rohozec, Turnov, Semily

Inženýrské sítě

230V, Internet, Plyn, Voda, pitná, Kanalizace

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?