Evidenční číslo: 163
Adresa: Ledce, Kladno
Cena: 5 100 000Kč
5 100 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Obec Ledce se rozprostírá na území přírodního parku Džbán, který je známý svou nádhernou přírodou. Zároveň se ale nachází pouhých 25 minut jízdy od Prahy-Zličín, což z ní dělá ideální místo pro skloubení rodinného a pracovního života. Pozemek se nachází na kraji obce v klidném sousedství nově postavených rodinných domů. Svou polohou na konci slepé ulice tak skýtá dokonalé soukromí. Pro nového majitele máme připravenou studii stavby rodinného domu na tomto pozemku včetně posudků (inženýrsko-geologický, hydrogeologický, radonový).

Výhodou pozemku je orientace na JJZ a tím pádem celodenní oslunění a nádherný výhled do krajiny přímo ze zahrady. V rámci příprav na zahájení stavby proběhlo kromě drobných zemních prací i odstranění náletů a dřevin. Pozemek je tak svým technickým stavem připraven k zahájení stavby rodinného domu, který se může dle ÚP sestávat až z jednoho podzemního a jednoho nadzemního podlaží + podkroví. Minimální výměra stavebního pozemku je 800m2 a koeficient zastavění 0,35. Všechny regulativy reflektuje již zmíněná studie. Pozemek je zaměřen od geodeta včetně polohopisu a výškopisu. K dispozici jsou kompletní inženýrské sítě (obecní vodovod a kanalizace, elektřina, plyn, internet). Příjezd vede rovnou z obecní komunikace.

Ledce je klidná obec, kde naleznete mimo jiné potraviny, knihovnu, tenisové kurty, dvě hospůdky, nebo dětské hřiště. V letních měsících se zde organizuje letní kino i další akce. V obci leží několik rybníků a do nejbližšího města - Smečna, vede pěkná 3 km procházka kolem zámečku Šternberk a lipové aleje. Zde je navíc k dispozici MŠ, ZŠ, potraviny COOP a lékárna. Vyjma již zmíněné dostupnosti Prahy automobilem, usnadňuje dopravu autobus, jehož zastávka je několik minut chůze od domu.

Neváhejte se na mě obracet s Vašimi dotazy, nebo zájmem o prohlídku.

Základní info

Adresa: Ledce, Kladno
Cena obsahuje s provizí RK

Inženýrské sítě

230V, Internet, Plyn, Voda, pitná, Kanalizace

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Autobus

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?