Evidenční číslo: 214
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Zásada, Jablonec nad Nisou
Cena: 4 200 000Kč
4 200 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte velmi prostorný dům, který lze využít pro skloubení podnikání s bydlením, rozdělit jej na byty, nebo využívat jako nadstandardní provozovnu? Objekt původně sloužil jako rekreační zařízení a nyní se v něm nachází kompletace bižuterie. Polohou leží na strategickém místě ve středu klidné obce, která je obklopena krásnou přírodou s výhledy na Krkonoše, a zároveň pouhých 13 minut jízdy od Jablonce nad Nisou.

Dům je udržovaný a z hlediska exteriérů (střecha, fasáda, ...) nejsou v současné chvíli nezbytně nutné další investice. Rekonstrukce interiérů bude záviset na zamýšleném využití. V přízemí se nachází 8 místností + 2x pánské a 2x dámské wc a sprchy. V patře nalezneme dalších 9 místností a wc. Výhodou jsou 2 samostatné vchody (každý z jiné strany domu), které usnadňují případné dělení. Objekt je napojen na elektřinu (220, 380 V), kanalizaci, vodovod i plynovod. Teplo zajišťuje plynový kotel prostřednictvím radiátorů. Součástí prodeje je i vedlejší objekt bez č.p./č.e - dílna, která nyní slouží jako lisovna a dvojgaráž na zahradě.

Prakticky řešený dvůr nabízí dostatek místa k parkování, již zmíněnou dvojgaráž a navíc je průjezdný ze dvou stran. Jen několik desítek metrů od vchodu nalezneme park s dětským hřištěm a místní lyžařský vlek je vzdálen necelý kilometr. Zásada je příjemný městys s dobrou dopravní dostupností okolních měst. Mimo základní infrastruktury nabízí i základní a mateřskou školu, ordinaci zubního a praktického lékaře, již zmíněný lyžařský vlek, nebo fotbalové hřiště s posezením, které je dějištěm sportovních i kulturních akcí. Přes ulici od domu má sídlo vyhlášený regionální pivovar Rezek.

Máte zájem o více informací, nebo domluvení prohlídky?

Neváhejte se na mě obrátit.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Zásada, Jablonec nad Nisou
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 262m2
Plocha zahrady: 546m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

Kanalizace, 230V, 400V, Internet, Plyn, Voda, pitná

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus

Vybavenost v okolí

Školka, Zdravotnická zařízení, Škola, Pošta

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?