Evidenční číslo: 223
Adresa: Květinová, Jablonec nad Nisou
Cena: 2 290 000Kč
2 290 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Zajímavé místo pro stavbu rodinného nebo bytového domu v Jablonci nad Nisou, ul. Květinová. Pozemek skládající se ze tří parcel s celkovou výměrou 717 m2 se nachází v zastavitelném území obce. Dle územního plánu se jedná o plochu BM (Plochy bydlení městské) se zastavitelností až 40% a lze zde tedy realizovat stavbu o celkové ploše 286 m2. Na jedné z parcel se v minulosti nacházela stavba bez čísla popisného nebo evidenčního, která byla v tomto roce odstraněna.

Pozemek, který se nachází v širším centru Jablonce, je rovinatý, dobře přístupný z přilehlé komunikace Květinová s nádherným výhledem na centrum města. V minulosti byl zpracován jednoduchý návrh hmoty bytového domu o třech podlažích o 7 bytech, přičemž maximální výšková hladina zástavby je dle platného ÚP 4 NP + podkroví. Další možností je například výstavba 3 prostorných nízkoenergetických bytů (na každém podlaží jeden) , které vzhledem k velikosti a umístění poskytnou v podstatě komfort malého rodinného domu při výrazné úspoře nákladů. I v této variantě zůstává komfortní prostor pro parkování několika aut a společné využití pozemku.

Velkou výhodou je přímý dosah všech inženýrských sítí v ulici před domem se nachází elektrické vedení, plyn, vodovod i kanalizace.
Využijte možnosti koupi pozemku v klidné části města s výhledem na jeho centrum. Veškeré služby máte na dosah. Doporučujeme prohlídku!

Základní info

Adresa: Květinová, Jablonec nad Nisou
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Máte otázku?

Kde inzerujeme?