Evidenční číslo: 208
Adresa: Bezděčín, Frýdštejn, Jablonec nad Nisou
Cena: 3 500 000Kč
3 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Prodej pozemku poblíž Bezděčínských skal s celodenním osluněním a pěkným výhledem. Poloha na kraji vesnice nabízí vyjma okolní přírody výborné dopravní spojení s blízkými městy (Jablonec nad Nisou, Liberec) i do Prahy a Mladé Boleslavy (vzdálenost 4km od rychlostní silnice Liberec - Praha). Celková výměra činí 3.723m2, přičemž 1.594m2 patří z hlediska územního plánu do ploch ,,smíšené obytné", tj. určeno k zastavění rodinným domem.

V současné chvíli na pozemku stojí stodola s garáží, která může ustoupit budoucímu RD. Na spodním okraji protéká potok - je možné vybudování jezírka. Stávající objekt je připojen k elektrické síti, od příštího roku se nabízí možnost připojení k veřejnému vodovodu a odpady nejlépe řešit prostřednictvím ČOV s vyústěním do dešťové kanalizace, která se nachází na kraji pozemku.

V okolí se kromě již zmíněných Bezděčínských skal nachází například zřícenina pohádkového hradu Frýdštejn, rozhledna Kopanina, vyhlášená restaurace Kovárna, nebo Malá Skála s řekou Jizerou a řadou sportovních i turistických možností.

V případě zájmu o další informace, nebo domluvení prohlídky, mě neváhejte kontaktovat.





Základní info

Adresa: Bezděčín, Frýdštejn, Jablonec nad Nisou
Cena obsahuje s provizí RK

Inženýrské sítě

230V, 400V, Voda, pitná

Dopravní dostupnost

Dálnice, Autobus, Silnice

Charakter okolí objektu

Obytná,Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?