Evidenční číslo: 221
Adresa: Českolipská, Lázně Kundratice, Osečná, Liberec
Cena: 2 199 000Kč
2 199 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Plánujete stavbu rodinného domu v okolí Liberce? Zajímá Vás dobrá dostupnost města, a zároveň blízkost přírody i nádherné okolí?

Pozemek v Osečné svou výměrou nabízí prostor pro rodinný dům s terasou i rozlehlou zahradou, na kterou přímo navazuje les. U kraje pozemku navíc naleznete malé jezírko, které přímo vybízí k vybudování posezení. Mezi další výhody patří nájezd přímo z městské komunikace, nebo vyrovnaná spodní část pozemku pro stavbu základové desky. Horní část tvoří svah.
Možnost připojení na elektřinu, vodovod i kanalizaci. Územní plán zde umožňuje stavbu domu o 1-2 nadzemních podlažích (s ohledem na okolní zástavbu) a podkroví s šikmou střechou.

Město má cca 1200 obyvatel a jeho součástí jsou Lázně Kundratice - jedny z nejstarších lázní v Čechách. Najdeme zde mateřskou i základní školu, zdravotní středisko (praktický, dětský, zubní lékař), lékárnu, i nádherné náměstí s parkem a Mariánským sloupem. Okolí Osečné je vyhledávaným cykloturistickým cílem. Nedaleko se nachází např. Hamerské jezero, vyhlídka Ralsko a samozřejmě velké množství turistických tras. Samostatnou kapitolu tvoří Ještěd, který leží pouhých 10km od pozemku a z Osečné je na něj krásný výhled.

Nabízíme konzultaci stavebního záměru s naším stavebním technikem.

V případě dotazů, nebo zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Základní info

Adresa: Českolipská, Lázně Kundratice, Osečná, Liberec

Inženýrské sítě

230V, 400V, Voda, pitná, Kanalizace

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Vybavenost v okolí

Pošta, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?