Evidenční číslo: 437
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Medonosy, Mělník
Cena: 4 500 000Kč
4 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní hospodářskou usedlost ve vyhledávané lokalitě, která je součástí Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko. Jedná se o bývalou sýpku s mnoha zachovalými původními součástmi, která vyžaduje naprosto zásadní rekonstrukci. Stavba má většinu původních špaletových oken, dochovaly se masivní kamenné stěny, dveře a různé stavební detaily.
Obytný prostor se skládá ze 4 místností. Unikátní je především kuchyň se starou pecí a chodba s původní černou kuchyní. Obývací pokoj má jedinečnou valenou klenbu. V patře je jedna veliká místnost a dále navazuje schodiště do podkroví, které je vhodné na vybudování dalších pokojů, případně ke zřízení jednoho obrovského prostoru pro komerční využití (jóga, masáže, meditace, dílny, ubytovací prostory atd.
Na přízemní obytnou část navazují další zděné prostory určené ke skladování. Na dům navazuje velká stodola, kterou je možné užívat například jako velkou dílnu. Z chodby je přístupný menší sklep s původní klenbou.
Objekt není napojen na vodovod, zdrojem vody byla studna, elektřina je zavedena až do domu.
Před domem je rovná oplocená zahrada, která nabízí dostatek soukromí a možnosti pěstování ovoce a zeleniny, Kromě hlavního objektu zde najdete další menší kolnu a suché WC.

Ve stodole a na střeše domu je umístěno zařízení pro přenos mikrovlnného signálu společnosti CETIN a.s., díky kterému je zajištěno pro majitele nemovitosti velmi zajímavé nájemné (aktuálně cca 130 tis. ročně) 

Pokud máte zájem o více informací o této mimořádné nemovitosti, napište a domluvte si prohlídku.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Medonosy, Mělník

Plochy

Plocha zastavená: 394m2
Plocha zahrady: 797m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Charakter okolí objektu

Venkovská

Další údaje

Přístupová cesta:

Zpevněná

Typ vytápění objektu:

Jiné

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?