Evidenční číslo: N82104
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Strážné, Trutnov
Cena: 25 000 000Kč
25 000 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Prodej horské chaty, v srdci Krkonoš, ve II. Zóně KRNAPu a výšce 1200 m.n.m Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme horskou chatu v samém srdci Krkonoš. Chata Malá Rennerovka se nachází ve II. Zóně KRNAPu výšce 1200 m.n.m. ve vzdálenosti 600 m jižně od Dvorské boudy, která leží na Krkonošské magistrále.
Čtyřpodlažní objekt, který prošel začátkem 90. let totální rekonstrukcí, kdy byl celý opětovně postaven, umožňuje provozování ubytovacího zařízení s restaurací - součástí je zařízená kuchyně, jídelna s barem, dětský koutek, hala s kulečníkovým stolem, fotbálkem a šipkami. Ubytovací kapacita činí 40 lůžek v celkem 16 pokojích (s uspořádáním 2-3 lůžka), z nichž 8 má vlastní sociální zařízení a dalších 8 společné WC na chodbě. V budově se dále nachází byt správce, kotelna, technické zázemí, lyžárna a prostorná garáž. Samozřejmostí jsou letní a zimní vstup, před letním je menší terasa. Stav chaty a jejího vybavení odpovídá době výstavby a vyžaduje průběžnou údržbu. V současné době je chata pronajata a provozována jako ubytovací zařízení.
Z inženýrských sítí je napojení na vlastní vodovod (studna nad chatou), elektro a telefon. Likvidaci odpadních vod řeší vlastní ČOV. Vytápění a ohřev teplé vody je řešen kombinací bojlerů na elektřinu a kotle na tuhá paliva.

Místo skýtá nádherný výhled směrem na jih a umožňuje nepřeberné množství pěších, cyklistických a lyžařský výletů v těch nejkrásnějších partiích Krkonoš. Veřejná hromadná doprava je cca 7 km ve Strážném. Místo je v létě dostupné autem, parkování možné pro 10 vozidel, v zimě pak rolbou. K chatě náleží garáž stojící u hlídaného parkoviště Strážné Lom.
Více informací na vyžádání u makléře. Vlastník si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Doporučujeme prohlídku! Rádi pomůžeme s financováním.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Strážné, Trutnov

Plochy

Plocha zastavená: 413m2
Plocha terasy: 35m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 4
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Máte otázku?

Kde inzerujeme?