Evidenční číslo: 167/2980
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Příšovice, Liberec
Cena: 890 000Kč
Poznámka k ceně: k jednání, vč. provize RK a právního servisu
890 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Výhradně nabízíme k prodeji dřevěnou chatku s pěknou rovinatou zahradu celodenně osluněnou o celkové rozloze 621 m2 v obci Příšovice - nedaleko vodní nádrže zvané Písečák, v blízkosti Turnova (5 km ) a Českého Ráje.
Obec leží v blízkosti dálnice D10 a železniční trati 070 z Prahy do Turnova. Zástavba na západní straně těsně sousedí s obcí Svijany.
Pozemek s chatkou je v osobním vlastnictví, je oplocený a nachází se v menší zahradní kolonii zvaný Osada Potůček v okrajové části Příšovic, nabízí klid a pohodu pro odpočinek.
Chatka s malou verandou o zastavěné ploše 12 m2 je v dobrém technickém stavu, na chází se zde ještě další chatka ke kompletní rekonstrukci ( na druhé straně zahrady) - zahrada se skládá ze dvou pozemků a šlo by ji rozdělit na dvě menší zahrady cca 300 m2, každá s vlastní chatkou. Daří se zde ovocným stromům i okrasným či ovocným keřům, záhony jsou udržované, připravené k výsadbě - výhodou je vlastní skleník na pozemku. Vodu na zalévání osadníkům poskytuje potok vedoucí podél všech zahrad.
Elektřina zde zavedena není, je možno zakoupit ostrovní solární systém, optimálně navržený pro místa bez elektrické energie - chaty apod. či benzinový generátor elektrického proudu. Energie vyrobená solárním panelem je s pomocí solárního regulátoru transportována a skladována v akumulátoru. Následně pak může být spotřebována ve spotřebičích na 12V, nebo s použitím měniče napětí máte také možnost používat jakékoliv spotřebiče na 230V (televize, osvětlení, nářadí a pod.). Toaleta - chemické WC.
Pro další informace ohledně této nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.
Doporučuji osobní prohlídku.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Dřevostavba
Adresa: Příšovice, Liberec

Plochy

Plocha zastavená: 12m2
Plocha zahrady: 621m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Vybavení objektu

Zahrada

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Škola, Školka, Zdravotnická zařízení

Charakter okolí objektu

Rekreační

Další údaje

Přístupová cesta:

Zpevněná

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?