Prodej bytu 4+kk, ul. Na Petynce, Praha 6 - Břevnov

Evidenční číslo: 295
Typ: V bloku
Adresa: Na Petynce, Praha 6, Břevnov, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena: 13 000 000Kč
13 000 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt o dispozici 4+kk v městské části Praha 6 Břevnov, v ulici Na Petynce. Břevnov je vyhledávanou pražskou čtvrtí plnou zeleně, vedle tradiční činžovní zástavby z první poloviny 20. století zde najdete novější projekty, většinou menšího rozsahu. Vedle bydlení zde zbývá dostatek prostoru na infrastrukturu, která slouží především rezidentům a činí život v této lokalitě velice příjemným.

Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Celková podlahová plocha bytové jednotky je 107 m2. Bytovou jednotku tvoří obývací pokoj (19,5 m2), který je zčásti oddělen příčkou od kuchyňského koutu (12 m2), pokoj 2 (13,2 m2), pokoj 3 (16,8 m2) a ložnice (14,8 m2). V bytě je dále předsíň s velkou vestavnou skříní a komorou (dohromady 17,2 m2). První z koupelen je vybavena vanou (4,4 m2) a vedle ní je samostatné WC (1,6 m2), ve druhé koupelně je umístěna sprchou a toaletou (3,2 m2).
Byt má výbornou dispozici, z prostorné chodby se vstupuje do všech dalších místností samostatně. Okna místností jsou orientována na východ i západ, na balkón se vstupuje z obývacího pokoje. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel umístěný přímo v chodbě bytu. Byt je zachovalý, vybavení je však původní. Stěny jsou vymalovány bavlněným nátěrem s pryskyřicí.

Bytový dům pochází z počátku devadesátých let a je dobře udržován. Na patře jsou pouze dva byty stejné velikosti. O klid v domě se nemusíte bát, žijí zde dobří lidé. V ceně bytu je garáž na menší auto přímo v přízemí objektu, k dispozici je i prostorný sklep sdílený s dalším sousedem (fyzické rozdělení je možné).

V místě najdete vše potřebné. Školy a školky jsou v rozumné dochozí vzdálenosti, stejně tak jako pošta, obchody nebo lékařské ordinace včetně Ústřední vojenské nemocnice. Spojení s centrem města obstará nejlépe autobus, autem se snadno dostanete ven z města na Pražský okruh a letiště. Nedaleko domu se rozkládá výjimečný areál Břevnovského kláštera, sportovat můžete v parku Ladronka nebo oboře Hvězda, k procházkám a odpočinku lze využít několik dalších parků. Koupaliště Petynka je od domu vzdálené cca. 20min. chůzí.

Byt a jeho okolí nemá zkrátka moc chyb. Břevnov nepotřebuje velkou reklamu, kdo by zde nechtěl žít? Jde jen o to, zda vám konkrétní místo i byt padnou do oka a pokud si myslíte, že ano, zveme Vás na prohlídku.

Nabídneme Vám výhodné financování a můžeme též pomoci s prodejem nemovitosti, ze kterého byste chtěli financovat nákup břevnovského bytu.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: V bloku
Konstrukce: Skeletová
Adresa: Na Petynce, Praha 6, Břevnov, Praha, území Hlavního města Prahy

Počty místností, umístění

Počet místností: 9
Počet koupelen: 2
Počet garáží: 1
Počet pokojů: 4
Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 5
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Balkon, Sklep, Garáž

Inženýrské sítě

TV kabel, Telefon, Kanalizace, Internet, 230V, Voda, pitná, Plyn

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Spolubydlení

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Kabelové rozvody, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?