Prodej bytu 2+kk, 44m2, ul Biskupcova, Praha - Žižkov

Evidenční číslo: 149
Typ: Řadový
Adresa: Biskupcova, Praha 3, Žižkov, Praha, Hlavní město Praha
Cena: 5 690 000Kč
5 690 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka bytu 2+kk s výměrou 44 m2 v ulici Biskupcova na pražském Žižkově. Jedná se o bytovou jednotku v pátém patře klidného domu s výtahem v ulici se zelení a parkováním v modré zóně.

Byt disponuje předsíní s úložným prostorem a místem pro umístění pračky, samostatnou ložnicí s přilehlou komorou, kterou lze upravit jako šatnu, prostorným obývacím pokojem s odděleným kuchyňským koutem a koupelnou s WC. Výměrou i dispozičně se jedná o ideální bydlení pro jednoho člověka či pár. Výhled z oken je do rozsáhlého vnitrobloku se zelení. Ohřev vody je zajištěn bojlerem, vytápění plynovými kamny Gamat.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost, v docházkové vzdálenosti naleznete množství obchodů, kaváren a restaurací, obchodní dům Lidl, Tesco Expres, lékárnu, ale i mnoho míst pro trávení Vašeho volného času Kino Aero, Sportovní klub Žižkov, Sportovní a rekreační areál Pražačka, parky Vítkov, Parukářka, Červená skála, Židovské pece a mnoho dalšího. Samozřejmostí je výborné dopravní spojení zastávka Biskupcova (TRAM, BUS) vzdálena 35 m, zastávka Ohrada (TRAM, BUS) 80 m.

Zařiďte si své nové bydlení v pulzující čtvrti plné zeleně a na dosah centra Prahy. Neváhejte a domluvte si prohlídku. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Majitel si vyhrazuje právo upřednostnit nejvýhodnější nabídku.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Biskupcova, Praha 3, Žižkov, Praha, Hlavní město Praha

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 6. podlaží
Počet NP: 7
Typ objektu: patrový

Další údaje

Typ vytápění objektu:

Lokální plynové

Máte otázku?

Kde inzerujeme?