Evidenční číslo: 390
Adresa: Koberovy, Jablonec nad Nisou
Cena: 3 300 000Kč
3 300 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte pozemek pro klidné bydlení v blízkosti přírody i města? Parcela ve vyhledávané části Českého ráje s možností rychlé výstavby.

Jednoduchá stavební situace
Pozemek bude prodáván s pravomocným stavebním povolením. Máme k dispozici veškerou dokumentaci v rozsahu DPS a rádi zprostředkujeme kontakt na architekta stávajícího řešení. Předmětem povolení jsou i souhlasná vyjádření příslušných provozovatelů distribučních sítí, dotčených orgánů apod. Povolení lze jednoduše (i opakovaně) prodlužovat.

Nádherné místo
Poloha zaručuje pěkný výhled a soukromí. Ve směru reliéfu se jedná o poslední zastavitelný pozemek v místě, což Vám vyjma klidu nabízí i možnost umístění domu v souladu s okolní zástavbou. Hledáte-li blízkost přírody, jistě oceníte navazující lesy a louky. Pozemků v této vyhledávané lokalitě je velmi omezené množství.

Příjemná obec
Koberovy jsou obec v pohodlné dojezdové vzdálenosti od Turnova a Železného Brodu. Nalezneme zde základní školu, potraviny, nebo třeba nově revitalizovaný park s dětským hřištěm. V blízkosti se nachází množství turisticky navštěvovaných cílů - Suché skály, Besedice, Málá Skála. Autobusová zastávka pouhých 180 m od pozemku.

Technické parametry
Odpady budou řešeny prostřednictvím ČOV, voda studnou. Hydrogeologický posudek k dispozici. Zastavitelnost pozemku dle ÚP max 30 %, výšková hladina max. 12,5 m. Podlahová plocha uvažovaného domu čítá 160 m2 a dispozicí se jedná o 5+1 s velmi prostorným obývacím pokojem.

V případě dotazů, nebo zájmu o prohlídku, jsem Vám k dispozici.

Základní info

Adresa: Koberovy, Jablonec nad Nisou

Inženýrské sítě

230V, 400V, Studna

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Jímka

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?